Bedrijfsfestival

Een bedrijfsfestival organiseren? Steeds meer van onze klanten kiezen voor een festival als bedrijfsevenement. Een bedrijfsfestival zorgt voor een ideale en complete beleving. Zodra onze gasten in ons bos lopen worden ze gelijk omgeven met een unieke tuin die met een rode truck klaar staat voor hapjes en drankjes, een afgelegen boomhut waar je jezelf even kan terugtrekken, feestelijke lichtjes en mooie decoratie voor een complete festivalsfeer. Ontdek onze unieke locatie midden in het groen aan de Noorderplas in Tilburg!

Eindeloze mogelijkheden

Naast de inhoudelijke doelstellingen en relaxte sfeer kun je het natuurlijk ook combineren met activiteiten, workshops, foodtrucks of een DJ die er een extra tintje aangeeft. Je kunt een bedrijfsfestival voor verschillende bedrijfsevenementen inzetten zoals een bedrijfsfeest, relatie event, jubileum, kennis evenement maar bijvoorbeeld ook gewoon om je werknemers te bedanken tijdens een eindejaarsfeest personeel.

De perfecte locatie voor een bedrijfsfestival

Enjoyoutdoors biedt de perfecte locatie voor een leuk bedrijfsfestival! In ons eigen bosgebied van ca. 2,5 ha liggen wij uniek gelegen aan de Noorderplas in Tilburg. Dit plekje midden in het groen is helemaal ingericht om in een ongedwongen ‘festival sfeer’ te genieten van een zomerse borrel, BBQ, workshop, festival bedrijfsfeest of ander bedrijfsevenement.

Enjoyoutdoors is een veelzijdige evenementen locatie geschikt voor events voor groepen tot 350 personen. Zie je het al voor je? Een prachtig bos helemaal in festivalsetting met verschillende foodtrucks, sfeervolle decoratie, leuk entertainment met diverse activiteiten en workshops. Een festival staat gewoon garant voor veel plezier en gezelligheid!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en we helpen je mee om een onvergetelijke dag voor je bedrijf te maken!

© enjoyoutdoors.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid