Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje bij Enjoy Outdoors gaat een onvergetelijke dag worden die bol staat van de activiteiten. Het doel hiervan kan zijn om de teambuilding te bevorderen, om de medewerkers te bedanken voor hun inspanningen of om gewoon een leuke tijd met elkaar te hebben. Hiervoor hebben wij verschillende activiteiten die tijdens het bedrijfsuitje gedaan kunnen worden gedaan. Het is belangrijk om activiteiten te kiezen die bij het bedrijf en de medewerkers past.

Team activiteiten

Hoe leuk is het om de dag af te sluiten met een heerlijke barbecue en een lekker drankje. Enjoy Outdoors organiseert alles tot in de puntjes. Bij onze lokale slager en visboer zorgen wij voor verschillende lekkernijen met een lekker wijntje, koud biertje of een glaasje fris! Mocht er iemand zijn die wilt zingen of een dansje wilt wagen? Ook dat is allemaal mogelijk.

Meer weten?

Zoals je ziet kunnen wij een onvergetelijke dag bezorgen en is er voor ieder wat wils, mocht je hierover meer te weten willen komen kun je bellen naar 06 477 684 99 of vraag een offerte aan mocht je een uitje op maat willen maken.

© enjoyoutdoors.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid