Gezonde leefstijl dankzij personal training

Je overweegt personal training om af te vallen, een betere conditie te krijgen of jouw sportspecifieke prestaties te verbeteren? Bij Enjoy Outdoors Personal Training werk je samen met een vaste personal trainer toe naar jouw doel en leren we hoe je zelfstandig de resultaten zult behouden. Wat jouw doel ook is, zonder ‘stok achter de deur’ is het moeilijk te bereiken.

Personal training: actieve coaching

Samen gaan we op zoek naar bewegingsvormen die bij je passen. En die je leuk vindt, want alleen dan houd je ze vol. Samen sporten combineren we met actieve coaching en adviezen over gezonde voeding. Want een gezonde leefstijl is meer dan alleen bewegen. Het vraagt om een gedragsverandering.

Specialismen

 • Leefstijlcoaching
  Een complete aanpak in zes stappen. Op een verantwoorde manier een gezonde balans creëren in beweging, voeding, ontspanning, inspanning en rust.
 • Sportspecifieke prestatieverbetering en conditietraining
  We trainen atleten op specifieke doelen ter ondersteuning en verbetering van hun sportprestaties.
 • Gewichtsbeheersing
  We motiveren, coachen en trainen mensen die kampen met overgewicht of ondergewicht. We leren ze hoe ze een gezond gewicht kunnen krijgen en behouden.

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer weten over onze aanpak? Je kunt vrijblijvend contact opnemen met Enjoy Outdoors.

Werkwijze

 • Resultaat halen en behouden
  We kijken niet alleen hoe we resultaat kunnen bereiken maar vooral ook hoe je (zelfstandig) het resultaat kunt behouden. Daarom gaan we naast het sporten samen  op zoek naar veranderingen in jouw gedrag en leefstijl die je daarbij helpen.
 • Verantwoorde voeding
  We passen je voedingspatroon aan op jouw leefstijl. Vaak wordt het belang van voeding onderschat. Om resultaten te boeken heb je energie nodig. Die kun je uitsluitend halen uit gezonde en verantwoorde  maaltijden en tussendoortjes. Naast voldoende ontspanning en rust is goede voeding dus essentieel. We werken niet met diëten, maar  leren je ervoor te zorgen  dat je de juiste voedingstoffen binnen krijgt om optimaal te functioneren.
 • Intake
  We starten met een gratis en vrijblijvende intake. We bespreken hier een aantal zaken. Onder andere vragen we je: waarvoor  kom je, hoe is jouw gezondheid? Wat verwacht je van ons, en wat verwachten wij van jou?
 • Programma
  We stellen samen met jou een leuk en gevarieerd programma op. Daarbij zorgen we voor voldoende afwisseling per week, en zelfs binnen één les. We gaan op zoek naar die vormen van beweging die bij je passen. Daarnaast creëren we een leefstijl die jij in principe een leven lang vol kunt houden.

Wat kan een personal trainer voor je betekenen?

Als je specifieke klachten of gezondheidsproblemen hebt, of juist wilt voorkomen dat je hier mee te maken krijgt, kun je hier samen met een personal trainer aan werken. Samen met jouw personal coach bespreken we de doelstelling(en) en maken we een realistisch plan om dit te bereiken. We gaan op zoek naar een manier van bewegen die bij jou en jouw drukke bestaan past. Neem voor vragen vrijblijvend contact op met Enjoy Outdoors of schrijf je hieronder direct in.

Direct inschrijven

Zie jij het wel zitten om met een enthousiaste Personal Trainer aan de slag te gaan? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op voor het maken van een afspraak.
   

  © enjoyoutdoors.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid