Bootcamp? Woodcamp!

Onze woodcamptrainingen zijn een combinatie van Bootcamp, Obstacle Run – en Crosstrainingen. Je traint in groepsverband aan je eigen lichaam. Intervaltraining, krachtoefeningen, bomen omhakken, circuittraining, hardlopen en dat altijd buiten, in de frisse lucht. De focus ligt op het halen van resultaat en plezier. De trainingen zijn uitermate effectief voor afvallen, verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. De trainingen zijn geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Iedere training is anders.

Wat kun je verwachten?

Alle trainingen vinden plaats op eigen top boslocatie midden in de natuur naast de Noorderplas in Landschapspark Pauwels Tilburg. Tijdens intensieve full-body workouts gaan we op verschillende manieren aan de slag. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of andere ‘natuurlijke’ obstakels, maar hebben ook fitness – en cardio apparatuur tot onze beschikking. Door de afwisselende manier van trainen, de diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit val je sneller af en word je in korte tijd erg fit.

We trainen altijd in de buitenlucht. Meer zuurstof zorgt niet alleen voor een sneller resultaat, maar het geeft je daarnaast ook nog eens een fris en vrij gevoel.

Fysieke en mentale effecten

Bootcamp training heeft niet alleen een positief effect op je fysieke, maar ook op je geestelijke gesteldheid. Tijdens de training draait het namelijk vooral ook om doorzetten. Je daagt jezelf, maar ook andere bootcampers uit om het beste te geven. Stimuleren en motiveren, de trainer helpt je om net die ene push up extra te doen. Dit betekent dan weer dat je intensiever traint.

Bedenk dat alle trainingen ervoor zorgen dat je na afloop nog calorieën verbrandt. De intensieve trainingen houden je stofwisseling hoog, zodat je langer profiteert van het effect. Niet alleen die verhoogde stofwisseling is leuk. Nog leuker is de adrenaline-kick die je krijgt doordat er extra ‘prethormonen’ (endorfines) worden aangemaakt. Deze hormonen zorgen voor een ontspannen, opgeruimd en energiek gevoel.

Contact opnemen

Klinkt buiten bootcampen in de bossen jou als muziek in de oren? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.
     

    © enjoyoutdoors.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid