Gezonde leefstijl dankzij personal training

Je overweegt personal training om af te vallen, een betere conditie te krijgen of jouw sportspecifieke prestaties te verbeteren? Bij Enjoy Outdoors Personal Training werk je samen met een vaste personal trainer toe naar jouw doel en leren we hoe je zelfstandig de resultaten zult behouden. Wat jouw doel ook is, zonder 'stok achter de deur' is het moeilijk te bereiken.

Personal training: actieve coaching

Samen gaan we op zoek naar bewegingsvormen die bij je passen. En die je leuk vindt, want alleen dan houd je ze vol. Samen sporten combineren we met actieve coaching en adviezen over gezonde voeding. Want een gezonde leefstijl is meer dan alleen bewegen. Het vraagt om een gedragsverandering.

Specialismen

  • Leefstijlcoaching. Een complete aanpak in zes stappen. Op een verantwoorde manier een gezonde balans creëren in beweging, voeding, ontspanning, inspanning en rust.
  • Sportspecifieke prestatieverbetering en conditietraining. We trainen atleten op specifieke doelen ter ondersteuning en verbetering van hun sportprestaties.
  • Gewichtsbeheersing. We motiveren, coachen en trainen mensen die kampen met overgewicht of ondergewicht. We leren ze hoe ze een gezond gewicht kunnen krijgen en behouden.


Contact met Enjoy Outdoors Personal Training
Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer weten over onze aanpak? Je kunt vrijblijvend contact opnemen met Enjoy Outdoors.

Resultaat halen en behouden

We kijken niet alleen hoe we resultaat kunnen bereiken maar vooral ook hoe je (zelfstandig) het resultaat kunt behouden. Daarom gaan we naast het sporten samen  op zoek naar veranderingen in jouw gedrag en leefstijl die je daarbij helpen.

Verantwoorde voeding

We passen je voedingspatroon aan op jouw leefstijl.
Vaak wordt het belang van voeding onderschat. Om resultaten te boeken heb je energie nodig. Die kun je uitsluitend halen uit gezonde en verantwoorde  maaltijden en tussendoortjes. Naast voldoende ontspanning en rust is goede voeding dus essentieel. We werken niet met diëten, maar  leren je ervoor te zorgen  dat je de juiste voedingstoffen binnen krijgt om optimaal te functioneren.

Intake

We starten met een gratis en vrijblijvende intake
We bespreken hier een aantal zaken. Onder andere vragen we je: waarvoor  kom je, hoe is jouw gezondheid? Wat verwacht je van ons, en wat verwachten wij van jou?

We stellen samen met jou een leuk en gevarieerd programma op
Daarbij zorgen we voor voldoende afwisseling per week, en zelfs binnen één les. We gaan op zoek naar die vormen van beweging die bij je passen. Daarnaast creëren we een leefstijl die jij in principe een leven lang vol kunt houden.

Meer weten over de personal trainer?

Kosten
Omdat we maatwerk bieden, is het helaas niet mogelijk om hier de kosten te vermelden. Ieder traject is anders, geen twee mensen en situaties zijn gelijk. Daarom kijken we eerst naar jouw wensen en doelstellingen. En naar de manier waarop we die het beste kunnen realiseren. Aan het eind van het intakegesprek weet je precies waar je aan toe bent. Aanpak, trainer, verwachte duur én kosten.

Vragen en opmerkingen
Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer weten over onze aanpak? Je kunt vrijblijvend contact opnemen met Enjoy Outdoors.

Direct inschrijven

Zie jij het wel zitten om met een enthousiaste Personal Trainer aan de slag te gaan? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op voor het maken van een afspraak.